Vai ir kādi jautājumi? +371 66 163 047
Zviedrija ANKARSRUM ORIGINAL,  Zviedrija
Zviedrija ANKARSRUM ORIGINAL,  Zviedrija

Art. Nr.: AKM6230JS

ANKARSRUM ORIGINAL virtuves kombains AKM 6230 JS

645 € Imperija kluba biedriem
759 €
Minimālā pārdošanas cena 30 dienu laikā 645 €

Atlicis tikai 1 vienību.

Piegādāsim
Vairāk par piegādi
  • Piegāde uz Venipak pakomātu
    Piegādāsim 1-2 d.d. bezmaksas
  • Piegāde uz Omniva pakomātu
    Piegādāsim 1-2 d.d. aiz 3,50 €
  • Piegāde ar Venipak kurjeru uz mājām/biroju
    Piegādāsim 1-2 d.d. aiz 5,50 €
    Piegādes cena aprēķina pēc pasūtījuma svara: 13.100 kg.

Preces apraksts

  • Motora jauda: 1500 W
  • Komplektā: 7 l ietilpības jaukšanas trauks, vāks mīklai, rullis mīklas iejaukšanai, āķis mīcīšanai, skrāpis, lāpstiņa, putotājs ar 2 nerūsējošā tērauda slotiņām
  • Ieslēgšanas/izslēgšanas rokturis ar nepārtraukta darba režīmu vai taimera uzstādījumu līdz 12 min
  • Ar rokturi pakāpeniski regulējams darba ātrums
  • Aizsardzība pret pārslodzi (automātiska ierīces izslēgšana)
  • Ierīces svars: 8,6 kg
  • 7 gadu garantija motoram
  • Korpusa krāsa: sudraba
  • Izmēri (AxPxG): 360 x 268 x 400 mm

Augstākās kvalitātes un nevainojama klasiska dizaina Zviedrijā ražots virtuves kombains ir neaizstājama un universāla virtuves mašīna, kas ar dažādu, viegli maināmu piederumu (atkarībā no modeļa komplektācijas) palīdzību aizstāj pat 15 dažādas virtuves ierīces.

Šā „Assistent® Original” AKM 6230 JS virtuves kombaina komplektācija:

  1. 3,5 l ietilpības "Tritan" plastmasas bļoda (putotājs) – dubultas putošanas sistēma: ieliekamas slotiņas traukā griežas uz riņķi un ap savu asi.
  2. Divas slotiņas tortes mīklas pagatavošanai – labi noder, gatavojot kapāto mīklu.
  3. Divas putošanas slotiņas – olu baltumi, saldais krējums; pankūku, biskvīta vai pīrāgu mīkla. Acumirklī saputo no 100 līdz 800 ml saldā krējuma vai no 2 līdz 20 olu baltumiem.
  4. Plastmasas vāks – lai nosegtu uzbriedušu rauga mīklu traukā.
  5. Āķis mīklas mīcīšanai – cietākas mīklas mīcīšanai: maize, rudzu miltu izstrādājumi.
  6. Rullis mīklas iejaukšanai. Sajauc produktus un sagatavo dažādas vidēja biezuma mīklas pīrāgiem, cepumiem, kēksiem u. tml.
  7. Ieliekams trauka sieniņu skrāpis – darba laikā iejaucamā mīkla tiek atdalīta no trauka sieniņām.
  8. Lāpstiņa – jaukšanas trauka sieniņu un mīklas iejaukšanas ruļļa notīrīšanai, mīklas izņemšanai no trauka.

3,5 l ietilpības plastmasas bļoda (putotājs) –dubultas putošanas sistēma: ieliekamas slotiņas traukā griežas uz riņķi un ap savu asi. ! Šajā attēlā ir parādīts, kā lieto putotāju.

Divas putošanas slotiņas – olu baltumi, saldais krējums; pankūku, biskvīta vai pīrāgu mīkla. Acumirklī saputo no 100 līdz 800 ml saldā krējuma vai no 2 līdz 20 olu baltumiem.

Divas slotiņas tortes mīklas pagatavošanai – labi noder, gatavojot kapāto mīklu.

Attēlā redzamās preces tonis nedaudz var atšķirties, un aprakstā sniegtā informācija ir vispārīga, tāpēc var nebūt minētas visas preces īpašības.
Akcijas vai preču cenas interneta veikalā var atšķirties no preču cenām mūsu fiziskajos veikalos.
Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr varat zvanīt mums pa tālruni +371 66 163 047 vai rakstīt e-pastu klienti@imperija.lv

Piederumi, kurus var pasūtīt papildus

Jaukšana, mīcīšana, putošana, citrusaugļu sulu spiede, blenderis (smalcinātājs), gaļas maļamā mašīna un citi piederumi ogu un augļu sulas spiešanai vai biezeņu pagatavošanai, riekstu un siera rīve, piederumi makaronu un cepumu gatavošanai – „Assistent® Original” piedāvā piederumus, kas patiešām atvieglos Jūsu darbu virtuvē.

 

  • Gaļas maļamā mašīna ar piederumiem: 4 sietiņi (2,5 mm, 4,5 mm, 6 mm un 8 mm diametra caurumi), uzgalis desiņu pildīšanai, paliktnis gaļai, gaļas bīdītājs, šļakatu aizsargs
  • Citrusaugļu sulu spiede (apelsīnu, citronu, greipfrūtu, laima sulas spiešanai)
  • Blenderis (smalcinātājs-jaucējs) ar 1,7 l ietilpību un litru mērskalu, nosedzošu vāciņu un ieliktni nelielu daudzumu smalcināšanai. Karstumizturīgā un triecienizturīgā traukā ar rokturi ātri un viegli sasmalcina karstus vai aukstus, mīkstus vai cietus pārtikas produktus (sīpolus, riekstus, sieru, saldētas ogas, ledus kubiņus u. tml. Ideāls piederums zīdaiņu pārtikas samalšanai, mērču, dažādu kokteiļu vai krēmzupu pagatavošanai)
  • Uzgalis ogu un augļu sulu spiešanai (neaizstājams piederums sulas spiešanai no dažādām ogām un augļiem: jāņogām, upenēm, ķiršiem, smiltsērkšķiem, tomātiem u. tml. Viegli pagatavosiet biezeņus vai želeju (džemus) no dažādām ogām un augļiem: plūmēm, dzērvenēm, āboliem, bumbieriem, ērkšķogām, apelsīniem u. c. Uzgalis savienojams ar gaļas maļamās mašīnas piederumu)
  • Smalcinātājs/rīve (riekstu, šokolādes, sausiņu, cietā siera, burkānu vai kartupeļu smalcināšanai (rīvēšanai). Uzgalis savienojams ar gaļas maļamās mašīnas piederumu)
  • 4 plāksnītes makaronu pagatavošanai (4 veidu makaronu pagatavošanai. Plāksnītes savienojamas ar gaļas maļamās mašīnas piederumu)
  • Cepumu veidošanas uzgalis (4 rakstu mājas cepumu veidošanai. Uzgalis savienojams ar gaļas maļamās mašīnas piederumu)
  • Dzirnaviņas pārslu pagatavošanai (pārslu pagatavošanai no rudziem, kviešiem, miežiem, griķiem, rīsiem, linsēklām. Izmantojamiem graudiem ir jābūt sausiem un neapstrādātiem. Ātri un viegli dažādus graudus pārvērš iecienītās pārslās (musli) sauso brokastu vai biezputru pagatavošanai. Graudu tvertne – 1250 g graudu iebēršanai)
  • Dzirnaviņas malšanai (ātri un viegli dažādus graudus pārvērš vēlamā rupjuma miltos, samaļ kafijas pupiņas vai garšaugus. Malšanai izmantot tikai sausus produktus: rudzu, kviešu, miežu, griķu, auzu, prosas, rīsu graudus vai putraimus, kā arī kaltētus garšaugus, puķu sēklas, magones, linsēklas, kaltētas sēnes, kafijas pupiņas, sojas pupiņas. Graudu tvertne – 1250 g graudu iebēršanai)
  • Rīvēšanai (sasmalcina un sarīvē sakņu dārzeņus, riekstus, šokolādi, sieru, sīpolus u. tml. Komplektā ar 3 maināmiem nerūsējošā tērauda trumuļiem dažādai rīvēšanai: vidēji rupjai rīvēšanai, rupjai rīvēšanai (biešu rīve), griešanai šķēlītēs (čipsi))
  • Mīklas rullēšanai (iespējami 6 dažādi mīklas rullēšanas biezumi. Turpmāk lazanjas plāksnes, pelmeņus, klimpas, makaronus, žagariņus, cepumus u. c. pagatavosiet vēl ātrāk)
  • Makaronu griešanai (izrullētas mīklas plāksni acumirklī pārvērš mājas makaronos). Griešanai var izvēlēties uzgali šaurāku (3 mm platu tagliatelle) vai uzgali platāku (6 mm platu fettuccine) lentveida makaronu pagatavošanai).

Piemērots šai precei

Vairāk ANKARSRUM ORIGINAL izstrādājumu

Skatīt visu