Vai ir kādi jautājumi? +371 66 163 047
Šveice Bamix, Šveice
Šveice Bamix, Šveice

Art. Nr.: 1000.003

Blenderis bamix® "M200, SwissLine, Anthracite"

202 € Imperija kluba biedriem
269 €
Minimālā pārdošanas cena 30 dienu laikā 202 €

Prece ir noliktavā.

Piegādāsim
Vairāk par piegādi
  • Piegāde uz Venipak pakomātu
    Piegādāsim 1-2 d.d. bezmaksas
  • Piegāde uz Omniva pakomātu
    Piegādāsim 1-2 d.d. aiz 3,50 €
  • Piegāde ar Venipak kurjeru uz mājām/biroju
    Piegādāsim 1-2 d.d. aiz 3,50 €
    Piegādes cena aprēķina pēc pasūtījuma svara: 2.320 kg.

Preces apraksts

  • 200 W maiņstrāvas motors
  • Divas pilnīgi izolētas ātruma pogas ar impulsa kontaktu
  • Divi griešanās ātrumi:

1. ātrums: 12000 apgr./min

2. ātrums: 17000 apgr./min

  • Dubulta skaņas un mitruma izolācija
  • Komplektā: 3 viegli maināmi metāla uzgaļi, 1000 ml trauks, sauso produktu dzirnaviņas, „SwissLine” statīvs
  • Krāsa: ierīce-antracīts, statīvs – pelēks
Attēlā redzamās preces tonis nedaudz var atšķirties, un aprakstā sniegtā informācija ir vispārīga, tāpēc var nebūt minētas visas preces īpašības.
Akcijas vai preču cenas interneta veikalā var atšķirties no preču cenām mūsu fiziskajos veikalos.
Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr varat zvanīt mums pa tālruni +371 66 163 047 vai rakstīt e-pastu klienti@imperija.lv

bamix® priekšrocības

Bamix® ir universāls putotājs-smalcinātājs, kas lieliski spēj aizstāt virtuves kombainu. Ierīce ir paredzēta mūsdienīgai, universālai virtuvei: tā atbrīvos Jūs no liekiem darbiem, Jums vairs nevajadzēs izmantot citas virtuves ierīces.

 

  • Universālums. Universālajam bamix® putotājam-smalcinātājam nav robežu. To var izmantot gan mazā trausla stikla glāzē, gan lielā, karstā katlā tieši uz plīts. Pateicoties ūdensizturīgam dubultizolētam korpusam, ierīci var iegremdēt gatavojamā produktā līdz pat pogām.
  • Ērtība. Nevainojams un optimāls bamix® ierīces dizains dod iespēju viegli un ļoti ērti izmantot šo ierīci. Visi darba uzgaļi un papildu piederumi ir viegli maināmi, tāpēc ierīce ir ļoti ērti lietojama.
  • Tīrīšana. Bamix® ierīce ir ļoti viegli tīrāma – vienkārši paturiet ierīci zem karsta ūdens strūklas uzreiz pēc tās lietošanas. Un viss!!! Ierīce atkal ir gatava darbam.
  • Glabāšana. Ievietota „SwissLine” statīvā, bamix® ierīce vienmēr būs pieejama un aizņems ļoti maz vietas. Ja bamix® ierīci turēsiet ērti sasniedzamā vietā, tad biežāk to arī izmantosiet.
  • Kvalitāte. Universāls šveiciešu ražojuma augstākās kvalitātes bamix® putotājs-smalcinātājs virtuvē Jums kalpos labi un ilgi. Visi maināmie ierīces uzgaļi ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda un tos var pasūtīt atsevišķi, ja netīšām kāds no tiem tiktu nozaudēts. Speciāli bamix® izstrādātais motors ir izgatavots rūpnīcā Šveicē.
  • Kur to izmantot? Šo neaizstājamo bamix® putotāju-smalcinātāju lietojiet ik dienu mājās vai pavadot atvaļinājumu. Turklāt ierīci var izmantot arī profesionāli pavāri restorānos,  slimnīcās vai aprūpes namos.
  • bamix® ir vienkārši lielisks. Ar bamix® ietaupīsiet laiku un naudu, bet pārtikas gatavošana kļūs vienkārša un viegla. Bamix® kļūs par Jūsu visbiežāk izmantojamo ierīci virtuvē. Lietojiet to katru dienu – no rīta līdz vakaram!

Lietošana un kopšana

BAMIX® IERĪCES LIETOŠANA

Ātruma izvēle – parasti ierīce lietojama, ieslēdzot 2. ātrumu, lai sasmalcinātu, sakapātu vai samaltu dažādus produktus (ledus kubiņus, saldētas ogas, svaigus vai vārītus dārzeņus, augļus u. tml.)

1. ātrumu ieslēdziet, lai pagatavotu ēdienus, kuru apjoms palielinās, piemēram, putojot saldo krējumu, augļu vai vājpiena uzputeni, gatavojot majonēzes u. tml.
Plaukstas kustība – lēni kustinot plaukstu, virziet Bamix® miksera putošanas uzgali pa visu trauka pamatni, kurā smalcināt pārtiku. Tad ierīci nedaudz paceliet un atkal nolaidiet smalcināmajos produktos (nespiediet un nekratiet ierīci). Rezultāts ir atkarīgs no procesa ilguma.

Lēna putošana / irdināšana dažas sekundes paturiet Bamix® ierīci, ieslēdzot 1. ātrumu (nolaižot trauka dibenā), tad pavērsiet leņķī un lēni gar trauka malu celiet ierīci uz augšu. Nedaudz pagaidiet un atkārtojiet procedūru, līdz produkti tiks atbilstoši saputoti.

Jaukšana – iemērciet mikseri leņķī traukā ar pārtikas produktiem, ieslēdziet un ļoti lēni kustiniet plaukstu (neaizmirstiet: galvenā jaukšana veicama, noregulējot lielāku, proti, 2. ātrumu).

.......................................................................................................................................

 

BAMIX® IERĪCES KOPŠANA

Tīrīšana – mazgājiet Bamix® ierīci uzreiz pēc tās izmantošanas, lai pie vārpstas nepieliptu pārtikas paliekas. Mazgājiet zem tekoša ūdens strūklas vai iemērciet ierīci traukā ar ūdeni un dažiem pilieniem mazgāšanas līdzekļa: iemērciet uz dažām sekundēm un ieslēdziet, noskalojiet un nosusiniet ierīci.

Pēc lietošanas – vienmēr noņemiet izmantotos piederumus (asmeņus, putošanas uzgaļus). Salieciet uzgaļus tiem paredzētā glabāšanas vietā statīvā (vai turētājā). Tā uzgaļi netiks nozaudēti un vienmēr būs pa rokai.

Izmantojiet pēc iespējas šaurākus traukus – augsti un šauri trauki ir piemērotāki efektīvam darbam, nekā plati un zemi trauki. Šaurākā traukā ātrāk un vieglāk sasmalcināsiet vai saputosiet produktus.

Ikreiz garda majonēze – Jūsu pagatavotā majonēze būs ideāla, ja gatavosiet to īpašajā Bamix® traukā, kurā majonēzi var glabāt ledusskapī, traukam uzliekot vāciņu. Atcerieties, ka, gatavojot majonēzi, visiem produktiem ir jābūt istabas temperatūrā.

Šķidrumi ja gatavojaties putot šķidrumus, vispirms nolaidiet Bamix® putotāju trauka dibenā ar šķidrumu un tikai tad ieslēdziet ierīci. Darba laikā ceļot ierīci uz augšu, neceliet to pārāk augstu, proti, vērojiet, lai rotējošie asmeņi neatrastos virs šķidruma. Virspusē rotējošajiem asmeņiem nevajadzētu būt pavērstiem, pagriežot ierīci uz sāniem, tāpēc darba laikā, paceļot ierīci uz augšu, vienmēr to iztaisnojiet (ja turējāt pavērstu uz sāniem) vertikālā pozīcijā.

.......................................................................................................................................

Piemērots šai precei

Bamix

Dārzeņu griezējs bamix® "SliceSy® Grey"

92,65 €
92,65 €
109 €

Prece ir noliktavā

Vairāk Bamix izstrādājumu

Skatīt visu