Vai ir kādi jautājumi? +371 66 163 047
Vacija WOLL, Vacija
Vacija WOLL, Vacija

Art. Nr.: NCSET004

WOLL katlu komplekts "Concept", 3 daļu

220 € Imperija kluba biedriem
275 €
Minimālā pārdošanas cena 30 dienu laikā 206 €

Prece ir noliktavā.

Piegādāsim
Vairāk par piegādi
  • Piegāde uz Venipak pakomātu
    Piegādāsim 1-2 d.d. bezmaksas
  • Piegāde uz Omniva pakomātu
    Piegādāsim 1-2 d.d. aiz 3,50 €
  • Piegāde ar Venipak kurjeru uz mājām/biroju
    Piegādāsim 1-2 d.d. aiz 4,50 €
    Piegādes cena aprēķina pēc pasūtījuma svara: 7.600 kg.

Preces apraksts

  • Komplektā ietilpst:

    - nerūsējošā tērauda katls ar vāku: Ø 18 cm, 10 cm aukstums, 2,5 l tilpums

    - nerūsējošā tērauda katls ar vāku: Ø 20 cm, 11 cm aukstums, 3,4 l tulpums

    - nerūsējošā tērauda katls ar vāku: Ø 24 cm, 13 cm aukstums, 5,8 l tilpums

  • Katls no pulēta nerūsējošā tērauda 18/10
  • Ar daudzfunkcionālu vāku (vākam ir 3 pozīcijas)
  • Piemēroti plītīm: indukcija, stikla keramika, elektrība, halogēns, gāze
  • 5 mm bieza, optimāli sadaloša un siltumu uzturoša pamatne ar kapsulu
  • Ar diviem neuzkarstošiem sānu rokturiem
  • Litru mērskala katla iekšpusē
  • Var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā
  • Var lietot cepeškrāsnī līdz 200° C
  • Garantija: 25 gadu garantija apakšas, 2 gadu garantija pārklājumam    Plašāk >>
WOLL „concept” sērija — nerūsējošā tērauda trauki ar kapsulu pamatnē

Priekšrocības, gatavojot WOLL „concept”sērijas traukos:

  • tā kā trauku pamatnē ir kapsula, siltums sadalās ātri un vienmērīgi, nodrošinot laika un enerģijas ekonomiju ēdiena gatavošanas laikā
  • trauki ir piemēroti visām plītīm, arī indukcijas
  • katlam ir karstumizturīgi rokturi un stikla vāks, tāpēc trauku ar vāku var izmantot arī ēdiena gatavošanai cepeškrāsnī (līdz 200 °C)
  • ar daudzfunkcionālo 3 pozīciju vāku gatavošana ir īsts prieks
  • kvalitatīvos 18/10 nerūsējošā tērauda traukus viegli var nomazgāt ar rokām vai trauku mazgājamā mašīnā
  • uzticams un ilgmūžīgs izstrādājums
  • šīs sērijas trauki (tāpat kā citi WOLL trauki) nesatur veselībai kaitīgas PFOA vielas

.....................................................................................................................................

Piemēroti lietošanai

* Var lietot cepeškrāsnī
līdz 200° C
Attēlā redzamās preces tonis nedaudz var atšķirties, un aprakstā sniegtā informācija ir vispārīga, tāpēc var nebūt minētas visas preces īpašības.
Akcijas vai preču cenas interneta veikalā var atšķirties no preču cenām mūsu fiziskajos veikalos.
Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr varat zvanīt mums pa tālruni +371 66 163 047 vai rakstīt e-pastu klienti@imperija.lv

Dizains un detaļas

Ar DAUDZFUNKCIONĀLO 3 POZĪCIJU VĀKU gatavošana ir īsts prieks!

 

 

Parasta vāka pozīcija
Vāks uzliekams cieši uz katla, karsējot, vārot, sautējot zemā temperatūrā, lai saglabātu vitamīnus.

 

Pacelta vāka pozīcija
Vāks, uzlikts uz katla sānu rokturiem, tiek pacelts aptuveni 3 mm virs katla malas. Gatavošanas laikā tvaiks caur šo spraugu iziet no katla. Optimāla pozīcija, gatavojot ātri pagatavojamus ēdienus, piem., makaronus, kartupeļus, rīsus. Tā kā katla sānu rokturi neuzkarst, šī pozīcija ir īpaši ērta ātrai, vienkāršai un drošai noliešanai, neizmantojot nekādas katlu drāniņas.

 

Ievietota vāka pozīcija

Ievietojot vāku katla sānu rokturī, katls tiek atvērts. Jaunais, funkcionālais dizains garantē, ka tvaika kondensāts nonāks katla iekšpusē.

Lietošana un kopšana

LIETOŠONA UN KOPŠANA

Godalgotās WOLL “Concept” sērijas daudzfunkcionālie trauki ir izgatavoti no 18/10 nerūsējošā tērauda ar 5 mm biezu kapsulas dibenu, kas nodrošina ātru un vienmērīgu karstuma sadalījumu. "Concept" sērijas katliem ir unikāli daudzfunkcionāli stikla vāki (3 vāku stāvokļi), savukārt pannām un sautēšanas pannām ir trīsslāņu nelīpošs pārklājums, kas nesatur veselībai kaitīgās PFOA vielas, lai nodrošinātu gatavošanu ar zemu tauku saturu. WOLL "Concept" sērijas trauki ir piemēroti visu veidu plītīm, tostarp indukcijas.

 

ENERĢIJA

WOLL “Concept” katli ļoti ātri sadala siltumu, kas nozīmē, ka, ja pēc vārīšanas samazināsiet karstumu un cieši aizklāsiet katlu ar daudzfunkcionālo vāku, varēsiet turpināt gatavot ēdienu, ievērojami ietaupot enerģiju. Lai izvairītos no enerģijas zudumiem, pārbaudiet, vai izmantoto virtuves trauku diametrs atbilst plīts izmēram - pārāk liela plīts nevajadzīgi izstaro enerģiju caur trauku malām. Ja pannu izmantojat uz gāzes plīts, liesmas diametrs nedrīkst būt lielāks par pannas dibena diametru. Izvēlieties katla, pannas vai pannas lielumu atbilstoši gatavojamā ēdiena daudzumam. Ēdienam jāaizņem 2/3 pannas tilpuma, nekad to nedrīkst piepildīt līdz augšējai malai.

 

KARSĒŠANA

“Concept“ trauku sērija garantē perfektu gatavošanu ar ātru un vienmērīgu karstuma sadalījumu līdz pat trauka augšējai malai. Nepārkarsējiet traukus, t. i., neļaujiet tukšiem vai ietaukotiem traukiem pārkarst augstā temperatūrā. Ja trauki pārkarst, atstājiet tos atdzist, izslēdzot plīti. Neatdzesējiet traukus ar aukstu ūdeni. Ilgstoša pārkarsēšana var radīt traipus uz metāla, taču tas neietekmē trauku īpašības vai to turpmāku veiksmīgu lietošanu.

 

ROKTURI UN VĀKS

Gatavojot uz plīts, “Concept” sērijas katlu sānu rokturi un vāka rokturi uzkarst minimāli, t. i., tikai līdz temperatūrai, kas ļauj tiem pieskarties (pacelt katlu, izliet šķidrumu), neizmantojot katlus. Tomēr, ja “Concept Pro” katli tiks izmantoti ēdiena gatavošanai cepeškrāsnī, noteikti izmantojiet katlu turētājus vai cimdus. WOLL Concept sērijas katlu rokturi un vāks ir karstumizturīgi līdz 220°C. Ja “Concept” sēriju paredzēts izmantot gatavošanai cepeškrāsnī, noņemamais pannas rokturis ir jānoņem.

 

PIEDERUMI

WOLL “Concept” sērijas traukus var izmantot ar koka, plastmasas, silikona vai metāla virtuves piederumiem. WOLL piedāvā plašu nepieciešamo virtuves instrumentu un piederumu klāstu no silikona. Augstas temperatūras izturīgi un viegli mazgājami, WOLL silikona piederumi ir īpaši higiēniski un viegli lietojami.

 

MAZGĀŠANA

Pirms pirmās lietošanas reizes WOLL traukā trīs reizes vismaz 3 minūtes uzvāriet ūdeni, izskalojiet trauku ar mazliet mazgāšanas līdzekļa, izskalojiet un noslaukiet. WOLL Concept var mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā vai ar rokām. Neaizmirstiet noņemt trauka noņemamo rokturi, ja trauku mazgājat trauku mazgājamajā mašīnā. Mazgājot ar rokām, izmantojiet mīkstu birsti vai sūkli un nelielu daudzumu trauku mazgāšanas līdzekļa. Ja trauku netīrumi ir spēcīgāki, izmantojiet nerūsējošā tērauda tīrīšanas līdzekli.

 

PLĪTIS

Lai taupītu enerģiju, plīts diametram jābūt tikpat lielam kā jūsu virtuves trauku apakšdaļai vai nedaudz mazākam. Gatavojot uz indukcijas elektriskās plīts, WOLL Concept sērija ir ideāla izvēle, jo trauku ārējais dibens, kas izgatavots no īpaša nerūsējošā tērauda, rada spēcīgu magnētisko lauku visā trauka apakšā, nodrošinot ātru un vienmērīgu siltuma sadalījumu un enerģijas ietaupījumu. Esiet uzmanīgi: indukcijas plīts malas bieži ir aprīkotas ar magnētiskiem sensoriem, kas nosaka, vai trauki ir piemēroti indukcijai. Tāpēc indukcijas plīts plātnei jābūt tāda paša izmēra vai nedaudz mazākai par izmantoto virtuves trauku dibenu. Pretējā gadījumā trauku var neatpazīt kā piemērotu gatavošanai uz indukcijas. Lai pārvietotu trauku, vienmēr paceliet to, lai mazas ēdiena daļiņas/ netīrumi, kas pieķērušies pie trauka dibena vai nokrituši uz plīts virsmas, nesaskrāpētu trauka dibenu vai plīti.

 

DROŠĪBA

„Concept“ katlu sānu rokturi un vāku rokturi ir izturīgi pret cepeškrāsni līdz 220 °C. Izņemot karstus traukus no cepeškrāsns, vienmēr izmantojiet cimdus vai turētājus. Lietojiet dziļu katlu gatavošanai taukos (cepšanai). Lai izvairītos no apdegšanas no karstiem un putojošiem taukiem, nelejiet taukos vairāk par pusi no katla tilpuma un nepārsedziet katlu ar vāku. Gatavošanas laikā nekad neatstājiet traukus bez uzraudzības.

 

GARANTIJA

WOLL “Concept” trauku korpusam ir 25 gadu garantija pret deformēšanos. Garantija neattiecas uz trauku rokturu un vāka salūšanu, stikla vāka salūšanu, dabisku trauku nolietojumu, piedegušiem netīrumiem un mehāniskiem trauku apakšas bojājumiem.

 

KAS JĀZINA PAR NERŪSĒJOŠĀ TĒRAUDA TRAUKIEM:

  • Mājsaimniecībās lietotā ēdamā sāls satur hloru (NaCl). Ja sāli lieto nepareizi, šī viela var izraisīt hlorīdu bojāšanos. ja gatavošanas laikā sāli ilgstoši atstāj uz nerūsējošā tērauda trauka dibena (ja šķidrums traukā ir pārāk auksts un sāls ātri neizšķīst), tā var izraisīt tā saukto lokālo elementu veidošanos, kas izraisa eroziju. Tāpēc sāli vienmēr pievienojiet tikai verdošam ūdenim vai karstam ēdienam.
  • Zilgani vai krāsaini (varavīksnes krāsas) traipi uz nerūsējošā tērauda traukiem rodas gatavošanas vai mazgāšanas laikā vai pēc tam. Lai pasargātu sevi no ārējās ietekmes, nerūsējošais tērauds 18/10 veido cilvēka acīm neredzamu aizsargslāni, kas veidojas, savienojoties magnija, silikātu joniem un skābeklim (kas dabiski sastopams pārtikas produktos un krāna ūdenī). Šis slānis, kas nav bīstams veselībai un negatīvi neietekmē aizsardzību pret rūsu vai trauku kalpošanas ilgumu, noteiktos apstākļos kļūst redzams, iegūstot zilganu nokrāsu. Krāsu var noņemt ar parastiem metāla tīrīšanas līdzekļiem vai etiķa un citronskābes šķīdumu.
  • Reģionos, kur ūdens ir ciets un kaļķains, uz nerūsējošā tērauda virsmām var parādīties balti plankumi vai nogulsnes. Etiķa un ūdens šķīdums (1 daļa etiķa, 5 daļas ūdens) tos viegli noņems. Etiķa vietā var izmantot arī citronu sulu. Profilakses nolūkos iesakām pēc trauku mazgāšanas vienmēr noslaucīt trauku virsmas līdz sausumam.
  • Nerūsējošais tērauds 18/10 ir ķīmiski izturīgs pret rūsu, taču dažkārt uz nerūsējošā tērauda traukiem var veidoties rūsas plankumi. Šajā gadījumā tā ir "sveša rūsa"". Uz nerūsējošā tērauda virsmas nogulsnējas smalkas tērauda vai dzelzs daļiņas. Kad tās nonāk saskarē ar ūdeni, sākas korozijas process un veidojas sveša rūsa. Parasti ir grūti noteikt, no kurienes rodas uz nerūsējošā tērauda nogulsnējušās dzelzs daļiņas. Iespējams, ka dzelzs atrodas cauruļvados, pa kuriem piegādā dzeramo ūdeni, vai nerūsējošā tērauda trauki tiek mazgāti trauku mazgājamajā mašīnā kopā ar citiem priekšmetiem, kas satur dzelzi. Rūsas var noņemt ar parastajiem nerūsējošā tērauda kopšanas līdzekļiem.
  • Iesakņojušos netīrumus var notīrīt, uzvāra ūdeni ar ēdamkaroti trauku mazgāšanas līdzekļa un atstājot to nostāvēties uz nakti.
  • Ja ēdiens, ko gatavojat, ir novecojis, neatstājiet to katlā uz ilgu laiku. Ielejiet katlā verdošu ūdeni, uzkarsējiet līdz vārīšanās temperatūrai un atstājiet uz 5 līdz 10 minūtēm. Ar koka vai plastmasas lāpstiņu notīriet ēdiena paliekas. Metāla birstes, nažus un tamlīdzīgus instrumentus nav ieteicams lietot. Izskalojiet trauku ar mazgāšanas līdzekli.
  • Ja trauki ir pārkarsēti, kā arī pēkšņas temperatūras maiņas gadījumā uz trauku sieniņām un vākiem var parādīties tumši plankumi. Tas nav metāla defekts un neietekmē trauku turpmāku lietošanu. Pareiza trauku lietošana, nepārkarsējot un pēkšņi neatdzesējot karstos traukus aukstā ūdenī, novērsīs trauku iekrāsošanos. Tomēr, ja tie tomēr rodas, turpiniet izmantot traukus saskaņā ar lietošanas instrukciju - laika gaitā, pareizi lietojot, traipi izzudīs paši no sevis. Tos var arī likvidēt, izmantojot speciālu tīrīšanas pastu, ko vienkārši uzlejiet uz lupatiņas un noslaukiet virsmu.
  • Ja nerūsējošā tērauda traukus izmantojat uz atklātas liesmas, trauku apakšdaļas krāsa var mainīties, taču tas neietekmē trauku darbību un neietekmē to turpmāku lietošanu.

Garantija

Ražotāja sniegtā garantija WOLL izstrādājumu sērijām:

 

 

Garantija netiek piemērojama: dabiskam nepiedegošā pārklājuma nolietojumam, piesvilušām pannām ar melniem, darvai līdzīgiem pārpalikumiem vai mehāniskiem pārklājuma bojājumiem.

 

Piemērots šai precei