Vai ir kādi jautājumi? +371 66 163 047

Elektriskās tējkannas

48 preces

Tase svaigi pagatavotas kafijas ar reibinošu aromātu ir rīta rituāls, ko neapšaubāmi īsteno daudzi no mums. Elektriskā tējkanna ir virtuves ierīce, bez kuras šo īpaši svarīgo rituālu patiešām būtu grūti īstenot.

48 preces
Kvalitatīva elektriskā tējkanna – neaizstājama ierīce katrā virtuvē

Imperija.lv piedāvā plašu elektrisko tējkannu klāstu, kas ļauj baudīt ne tikai gardu kafiju vai tēju, bet arī priecāties par dizaina elementiem, kas atspoguļo jaunākās modes tendences.

 
Stilīgas elektriskās tējkannas – unikāls virtuves interjera akcents

Imperija.lv piedāvā pasaulē atzītu populārāko zīmolu elektrisko tējkannu klāstu. Lielbritānijas zīmols “Russell Hobbs” piedāvā elektriskās tējkannas ar pilnīgi atšķirīgām dizaina, tilpuma un jaudas īpašībām, lai pielāgotos jūsu individuālajām vajadzībām. Savukārt keramikas elektriskās tējkannas, ko piedāvā Spānijas ražotājs LACOR, noteikti patiks tiem, kas dizaina ziņā meklē unikālus risinājumus un būtībā vairās no standarta elektrisko tējkannu idejas. 

 

Faktori, kas nosaka elektriskās tējkannas kvalitāti

Elektriskā tējkanna ir ikdienā lietojama ierīce, tāpēc tās izvēlei noteikti jāpievērš īpaša uzmanība. Elektriskās tējkannas ilgmūžīgumu nosaka tās sastāvdaļas un tehniskie parametri. Labi zināmie Eiropas valstu zīmoli strādā pēc visaugstākajiem kvalitātes standartiem un cenšas nodrošināt, ka pie galalietotāja nonāk tikai nevainojamas kvalitātes elektriskās tējkannas vai citas virtuves ierīces. Šo iemeslu dēļ itāļu, spāņu vai vācu elektriskās tējkannas kalpo uzticami un ilgstoši nezaudē savu funkcionalitāti un estētiskās īpašības. Imperija.lv elektrisko tējkannu klāstā ir uzticamākie zīmoli, kas nodrošina maksimālu katras ierīces funkcionalitāti un ilgmūžīgumu.

 

Elektriskās tējkannas korpuss – ne tikai estētiski svarīga izvēle

Visas elektriskās tējkannas pilda savu funkciju pēc viena principa, bet to korpusam ir dažādas priekšrocības vai reizēm – trūkumi. Lai gan tējkannas tiek izgatavotas no dažādiem materiāliem, tomēr populārākās ir nerūsējošā tērauda un plastmasas tējkannas. Nerūsējošā tērauda tējkannas ir ļoti izturīgas un uzticamas, taču parasti tās ir nedaudz smagākas par citām līdzīgām tējkannām ar tādu pašu tilpumu, bet citādu korpusu. Plastmasas tējkannas ir pietiekami vieglas, un to ārpuse neuzkarst, bet ilgtspējības ziņā plastmasas tējkannas ir mazāk uzticamas nekā nerūsējošā tērauda elektriskās tējkannas. Dažādas sastāvdaļas, korpusa materiāli un tehniskie parametri ir galvenie iemesli, kāpēc elektriskās tējkannas internetā ir pieejamas ar pilnīgi atšķirīgām cenām. Imperija.lv klāstā ir gan lētākas, gan dārgākās elektriskās tējkannas, bet tās noteikti atbilst visaugstākajiem kvalitātes standartiem.