Vai ir kādi jautājumi? +371 66 163 047
Lielbritānija Russell Hobbs, Lielbritānija
Lielbritānija Russell Hobbs, Lielbritānija

Art. Nr.: 23480-56

„Russell Hobbs” virtuves kombains "Desire Red" 23480-56

173 € 203 €
Akcija ir spēkā līdz 2024-05-28

Atlicis tikai 1 vienību.

Piegādāsim
Vairāk par piegādi
  • Piegāde ar Venipak kurjeru uz mājām/biroju
    Piegādāsim 1-2 d.d. aiz 5,50 €
    Piegādes cena aprēķina pēc pasūtījuma svara: 10.897 kg.

Preces apraksts

  • Jauda: 1000 W
  • Maināma ātruma kontrole – 10 ātrumi
  • 5L nerūsējošā tērauda bļoda
  • Trīs maisīšanas uzgaļi: maisītājs, mīklas āķis un putotājs
  • Caurspīdīgs plastmasas šļakatu aizsargs ar lodziņu sastāvdaļu pievienošanai
  • 1.5 litra stikla blendera krūze
  • Neslīdoša pamatne
  • 24 mēnešu garantija

Ja jūs domājat, ka kraukšķīgu cepumu un perfektas maizes, vieglu un gaisīgu mīklu pagatavošanai ir nepieciešamas īpašas prasmes, tad jums nāksies mainīt savas domas. Viss, kas nepieciešams, ir pareizie instrumenti. Tāpēc, ja vēlaties iepriecināt savu ģimeni ar ko gardu, Desire virtuves kombains var izrādīties viss, kas jums vajadzīgs. No kēksiņiem līdz pīrāgiem un kūkām, atjautīgais Desire virtuves kombains var jums palīdzēt tikt galā ar visvisādām receptēm, no vienkāršām mīklām līdz sarežģītākiem kulinārijas izaicinājumiem. Lai arī kāda būtu jūsu recepte, jūsu elegantais virtuves kombains var samaisīt, sakult un saputot dažnedažādas sastāvdaļas vienā masā, perfektā konsistencē, vien pēc viena taustiņa nospiešanas.

Desire virtuves kombainam ir 10 ātruma režīmi, jaudīgs 1000 vatu motors, planetāra maisīšanas darbība, 5 litru nerūsējošā tērauda maisīšanas bļoda un trīs uzgaļi; mīklas āķis, putotājs un maisītājs. Tā komplektā ietilpst arī 1.5 litra stikla blendera krūze, tāpēc tas ir viss, kas jums nepieciešams dažādu sastāvdaļu sagatavošanai.

Tas ir ideāls cilvēkiem, kas mīl ēst gatavošanu, bet ir pietiekami vienkāršs, lai iedrošinātu iesācējus – šefpavārus radīt gardas, mājās gatavotas maltītes. No kraukšķīgas maizes brokastīs līdz vakariņu receptēm, jūsu Desire virtuves kombains nopelnīs goda vietu jūsu virtuvē.

Desire virtuves kombains arī izskatīsies iespaidīgi jūsu virtuvē – tam ir drosmīgs dizains ar satriecošu sarkanās un melnās krāsas kombināciju, kas labi piestāvēs jebkura stila virtuvei. Klasisks, bet tajā pašā laikā neticami moderns – šis klāsts var lepoties ar augstas kvalitātes uzbūvi, sniedzot jums uzticamus rezultātus katrā lietošanas reizē. Ja jūs pret ēdienu attiecaties kaislīgi, tad Desire virtuves kombains sola būt neaizstājams ikvienas receptes pievārēšanā.

Attēlā redzamās preces tonis nedaudz var atšķirties, un aprakstā sniegtā informācija ir vispārīga, tāpēc var nebūt minētas visas preces īpašības.
Akcijas vai preču cenas interneta veikalā var atšķirties no preču cenām mūsu fiziskajos veikalos.
Ja jums ir kādi jautājumi, vienmēr varat zvanīt mums pa tālruni +371 66 163 047 vai rakstīt e-pastu klienti@imperija.lv

Piemērots šai precei

Vairāk Russell Hobbs izstrādājumu

Skatīt visu