Īpašības
Cena
Īpašie piedāvājumi
Ražotājs
Pielietojums (nažiem)
Piegāde























Bez ērtiem un kvalitatīviem rīkiem, kas palīdz ātri un vienkārši sagriezt, sakapāt, sasmalcināt un sagriezt glītās daļās, ēdiena gatavošana var ieilgt. Virtuves nazis ir galvenais virtuves rīks, kas lieliski sagriež gan dārzeņus, gan gaļas produktus vai maizi, tomēr, lai vieglāk un ērtāk paveiktu pārtikas smalcināšanas darbus, piedāvājam iegādāties konkrētam produktam piemērotus nažus.
Nažus iedala pēc asmens lieluma un formas. Lielāka izmēra naži ar platāku asmeni ir paredzēti lielāku pārtikas produktu griešanai, zivs vai vistas ķidāšanai un smalku produktu kapāšanai. Naži ar robainiem asmeņiem dažādu saskares ar pārtikas produktiem leņķu dēļ vislabāk ir piemēroti mīkstu un drūpošu produktu (franču bagete, biskvīti) griešanai vai tādiem, kuru virsma ir cieta, un vidus mīksts, piemēram, mājas tomāti. Nažus ar īsu asmeni parasti lieto dārzeņu, kartupeļu mizošanai.
Piedāvājam ļoti plašu dažādu nažu klāstu visiem, kas vēlas, lai darbs virtuvē būtu patīkams. Varat izvēlēties atsevišķus nažus vai to komplektus — katrā virtuvē taču vajadzētu jābūt vismaz dažiem kvalitatīviem nažiem, kas ēdiena gatavošanu pārvērtīs īstā izpriecā. Tikai pareizi izvēloties nažus, varēsiet gatavot viegli un ātri. Labi uzasināts nazis, atšķirībā no daudzu cilvēku domām, nevis palielina, bet samazina iespēju savainoties ar to.